Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT KASVINSUOJELURUISKUT

GRIM AJETTAVAT
KASVINSUOJELURUISKUT

Ajettavat Grim ruiskut ovat kompaktin kokoisia, helppokäyttöisiä ja ruiskun paino jakaantuu tasaisesti molemmille akseleille. 4-pyöräohjauksen ansiosta pieninkin ruiskumalli on täydellisen ammattimainen ruisku. Akseleissa on mekaaninen tai hydraulinen veto ja ilmajousitus.

Raideväli voi olla kiinteä tai hydraulisesti/käsin muutettavissa.  Avara ROPS -hyväksytty hytti tarjoaa hyvän näkyvyyden ja hyvät työolosuhteet. Säiliön koko ruiskuissa on 2100-5000 litraa ja puomin leveys 15-32 metriä. Puomi voi olla myös ilma-avusteinen, puhalluksen kallistuksella. Laajasta lisävarustevalikoimasta voidaan valita juuri oikeat varusteet ostajan tarpeisiin.

Arag Bravo 400 GPS-ohjaus ohjaa jokaista Seletron suutinrunkoa erikseen ja vaihtaa automaattisesti suutinta nopeuden muuttuessa. Päällekkäiskäsittely jää näin lähes kokonaan pois. Ajonopeus voi vaihdella 5-25 km/h välillä ilman että suuttimia pitää vaihtaa. Muut saatavilla olevat ruiskutustietokoneet ovat Arag Delta ja Trimble 750/1000. Ruiskuissa oleva täyttöautomatiikka huolehtii säiliön täytöstä ilman valvontaa. Ajettava Grim ruisku on järkevä hankinta isolle tilalle taikka muutaman keskikoisen tilan yhteisomistukseen.

GRIM SERIE 7 EVO

Ajettavat Grim serie 7 evo ruiskut on varustettu mekaanisella (M) tai hydraulisella (P) voimansiirrolla sekä 4-pyöräohjauksella. Suurin ajonopeus on 40 tai 50 km/h. Mekaanisessa voimansiirrossa on kiinteät akselit tasauspyörästöllä ja yksi hydraulinen ajomoottori. Hydraulisessa voimansiirrossa on Poclain moottorit joka pyörässä. Maavara tässä mallissa on 100 tai 120 cm ja hydraulinen raidevälinsäätö on mahdollista. Pyörien ohjauksessa on 4 ohjelmaa eri käyttötarpeisiin. Riviviljelyssä ohjaustapa on erilainen kuin tavallisessa peltoviljelyssä. Akselit ja ruiskutuspuomi ovat molemmat ilmajousitettuja. Tämä tekee ajosta pehmeää ja vähentää ruiskuun kohdistuvaa rasitusta.

Moottori on säiliön takana ja hiljainen, ilmastoitu ohjaamo on aivan edessä. Ylipaineistettu ja aktiivihiilisuodattimilla (4 kpl) varustettu ohjaamo estää kemikaalien pääsyn sisälle ohjaamoon. Hytissä on kylmä/kuuma boxi eväiden säilytykseen. Säiliön tilavuus on 2500 tai 3000 litraa. Puomin leveydet ovat 15-28 metriä. Jatkuva nestekierto puomissa helpottaa pesua ja estää ruiskutusnesteen tiivistymistä kun ruiskutusmäärä on pieni. Puomin taittotapa voi olla joko vaaka- tai pystysuora. Puomin automaattinen korkeudensäätö pitää puomin aina oikeassa korkeudessa ja asennossa. Ilma-avusteisessa puomissa on puhalluksen kallistus, joka parantaa torjunta-aineen tunkeutuvuutta ja vähentää tuulen haitallista vaikutusta. Moottorina Ivecon FPT 175 hv:n commonrail moottori AD Blue ominaisuudella (Stage IV Final).

Ruiskutusmäärää valvoo Arag 180/300/400/Delta 80 -sarjan tai Trimblen  tietokoneet. Automaattiohjauksena on Trimblen EZ-Pilot. Arag Bravo 400 yhdessä Seletron suutinrunkojen kanssa ohjaa jokaista suutinrunkoa erikseen CAN-väylän avulla. Päällekkäisruiskutus jää pois ja käyttäjä voi itse valita montako puomilohkoa ruiskussa on käytössä. Seletronissa suutinta vaihdetaan automaattisesti nopeuden muuttuessa. Yksi tai useampi suutin voi olla auki samaan aikaan.  Suutinta ei tarvitse käsin vaihtaa kun ruiskutusnopeus on alueella 5-25 km/h

GRIM SERIE 9

Itsekulkeva ruisku Grim Serie 9 P/M. Hydrostaattinen voimansiirto mekaanisilla akseleilla (M) tai täysin hydraulinen veto raidevälin säädöllä (P). 4-veto ja nelipyöräohjaus neljällä eri ohjaustavalla. Suurin ajonopeus on 50 km/h. (M). Raideväli on kiinteässä akselissa 1800 mm, 2000 mm, 2250 mm tai 2500 mm. Hydraulisesti säädettävässä akselissa raideleveys on 1800-2250 tai 2250-3000 mm. Säiliö on 3000, 3500 tai 4100 litraa. Takamoottori ja ilmajousitus tekevät Serie 9:stä hiljaisen ja vakaan työkoneen isoille pinta-aloille. Ruiskutuspuomit ovat 21, 24, 27, 28, 30 tai 32 metriä. Maavara on 70-170 cm. Moottorina on 6-sylinterinen Iveco FTP 175/195/205/210 Hp AdBlue (Tier4 Final).

ROPS hyväksytyssä hytissä on ilmastointi, lämmitys, aktiivihiilisuodattimet ja ilmajousitettu istuin. Saatavana myös ilma-avusteisella puomilla, puhalluksen kallistuksella ja Arag Bravo 400 / Arag Delta /Trimble GPS-ohjauksella. Arag Seletron järjestelmä ohjaa jokaista suutinrunkoa erikseen ja vaihtaa automaattisesti suutinta nopeuden muuttuessa. Täyttöautomatiikka huolehtii säiliön täytöstä ilman valvontaa. Puomiin saa automaattisen korkeuden hallinnan. Säiliön pesun voi suorittaa hytistä käsin. Rengaskoot saatavana väliltä 270/95R54 – 710/60R30.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint