"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Irtomoottorit

Axon 4-tahtinen irtomoottori / paikallismoottori sopii vaihtomoottoriksi, kun puutarhakoneen tai työkoneen alkuperäisen moottorin korjaaminen ei enää onnistu tai kun se tulee liian kalliiksi. Axon irtomoottori soveltuu yleensä Hondan, Kohlerin, Yanmarin tai kiinalaisten moottorien tilalle. Moottorin mallin valinnassa pitää huomioida, että moottorin teho vastaa alkuperäistä moottoria. Toinen tärkeä mitta on moottorin akselin koko. Useimmissa Axon irtomoottoreissa on valittavana useita eri akselikokoja.

Käsikäynnistys tai sähkökäynnistys

Sähkökäynnistys on isommissa moottoreissa valinnainen tai vakiona. Sähkökäynnistyksellä ei ole suurta merkitystä pienissä bensiinimoottorissa. Isommissa bensiinimoottoreissa ja lähes kaikissa dieselmoottoreissa sähkökäynnistys on tärkeä ominaisuus. Sitä oppii varmasti arvostamaan. Sähkökäynnisteisissä moottoreissa on mukana lataussäädin, joka huolehtii starttiakun lataamisesta. Virtalukko ja virta-avain sisältyvät näihin malleihin.

Bensiinimoottorien käynnistyvyys on todella hyvä ja yleensä moottori lähtee käyntiin ensimmäisellä vedolla. Dieselmoottoreissa puolipuristin helpottaa käynnistystä. Bensiinimoottoreissa on vakiona öljyvahti, joka sammuttaa moottorin, jos öljyn määrä on liian alhainen. Kaikkiin myymiimme irtomoottoreihin saa meiltä myös kaikkia varaosia. Moottoreissa ei ole toimitushetkellä mukana moottoriöljyä. Öljy on lisättävä moottoriin ennen käynnistystä.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint