"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Ruiskujen varaosat

Ruiskujen varaosat ovat alaamme. Emme myy tarvikeosia, vaan ainoastaan alkuperäisiä, kasvinsuojeluruiskujen valmistajien käyttämiä osia. Kaikilla ruiskun osilla on tietysti vuoden takuu. Tuomme kaikki ruiskujen varaosat itse maahan. Näin et joudu maksamaan välikäsille mistään turhasta. Tämä myös nopeuttaa tilauksen käsittelyä, kun voimme itse hallita postitusta. Yleensä kaikki tilaukset postitetaan tilauspäivänä.

Mitä meiltä löytyy

Italia on kasvinsuojeluruiskujen valmistuksen ja varaosien luvattu maa. Lähes kaikki ruiskujen valmistajat käyttävät italialaisia osia. Niin teemme mekin. Tunnettuja brändejä ovat mm: Arag, Annovi Reverberi, Braglia, Geoline, Comet, Polmac, Salvarani ja Udor.  Muitakin isoja valmistajia Italiasta löytyy ja myös heidän ruiskujen varaosia voi meiltä tilata. Albuz, Hardi, Hypro ja Lechler ovat myös tärkeitä merkkejä meille. Meillä on paljon tuotteita, joita ei ole verkkokaupassa. Jos jotain ei heti löydy, soita, niin autamme.

Yhteensopivuus

Ruiskujen varaosat ja varsinkin letkuosat ovat yleensä tuumamitoituksella. Jos yhteensopivuus herättää kysymyksiä, sitä kannattaa kysyä meiltä. Meillä on pitkä kokemus alalta ja uskomme että voimme auttaa. Autamme myös mielellämme erikoisruiskujen suunnittelussa.

Näytetään ainoa tulos

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint