"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Työkoneet

Telaketjuvetoinen minidumpperi on tarkoitettu erilaisten maa-ainesten ja rakennustarvikkeiden siirtoon puutarhassa, rakentamisessa ja remontoinnissa. Telaketjuveto on hellä alustalle, ei tuhoa nurmikkoa ja sallii suuren kuorman pehmeällä tai kaltevalla alustalla. Ajo pitkin portaita on myös mahdollista. Minidumppereihin voi asentaa samalle alustalle erilaisia lavoja ja työvälineitä.

Mekaaninen veto

Minidumpperi mekaanisella vedolla on edullisin vetotapa. Vaihteita on 3+1. Dumpperia ohjataan painamalla molemmista ajokahvoista. Kun kahvasta irrotetaan, sen puolinen telaketju pysähtyy. Kun molemmista kahvoista irrotetaan, koko kone pysähtyy.

Hydraulinen veto

Minidumpperi hydraulisella vedolla sopii ammattimaiseen ja vaativaan käyttöön. Nopeusalueita on kaksi: Hidas ja nopea. Nopeutta voi säätää alueella portaattomasti. Hydraulivetoisissa dumppereissa on vakiona ulosotto lisähydrauliikalle. Saman alustan päälle voi helposti vaihtaa erilaisia työkaluja. Suosittu malli on ollut itselastaava dumpperilava. 500 kilon kantavuus on todella paljon pienikokoiselle ja ketterälle koneelle.

Moottorit

Moottoriksi voi valita tarpeen mukaan Axon tai Hondan bensiinimoottorin käsi- tai sähkökäynnistyksellä. Dieselmoottorina on Yanmarin tekemä moottori. Pelkkään sisäkäyttöön sopii parhaiten päästötön ja hiljainen sähkömoottori.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint