"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Metsä

Metsuritarvikkeet ja teräketjun teroituskoneet

Teräketjun teroitus on helppoa, kun on hyvät välineet. Tylsällä ketjulla sahaaminen on yhtä tuskaa ja sahan teho tuntuu loppuvan kesken. Syntyvä puru on lähinnä jauhoa tai savua ja terä ei pureudu puuhun. Teräketju tylsistyy, kun puu kaadetaan läheltä maata tai kun rungossa on jo valmiiksi hiekkaa. Kiveen on myös helppo osua, kun karsitaan oksia ryteikössä.

Sähköiset teräketjun teroituskoneet

Meillä on myynnissä kolmen eri hintaluokan sähköisiä teroituskoneita. Ne ovat kaikki niin laadukkaita, että uskallamme antaa niille jopa 5-vuoden takuun.  Kaikissa on mukana hiomakivi(ä) ja selkeät suomenkieliset käyttöohjeet teräketjun teroitukseen. Hiomalaikan kunnostusvälineet ovat myös kaikissa mukana. Teroituskoneella saa teroitettua teräketjun kulmat helposti kohdalleen, jos käsiviila on kulmia vähän pyöristänyt. Parhaassa mallissa on mukana hydraulinen lukitus ja työvalo.

Viilanohjain tai pyöröviila ohjaimella on edullisin tapa teroittaa teräketju. Teräketjun huoltoon meiltä löytyy myös hiomakivet sekä teräketjun katkaisu- ja niittauslaite.

Moottorisaha

Axon PN2500 on kätevä yhdenkäden puunhoitosaha.  Isompi PN4600 on tarkoitettu puunkaatoon ja katkaisuun.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint