"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Vesipumppu

Vesipumput matalapaine

Axon siirrettävä polttomoottoripumppu on tarkoitettu tilapäiseen vedensiirtoon erilaisissa kohteissa. Vesipumput soveltuvat myös pidempiaikaiseen käyttöön, kuten kastelu tai lammikoiden tyhjennys. Kaikki Axon pumput ovat keskipakopumppuja. Keskipakopumppu ei ole kovin tarkka veden puhtauden suhteen. Jos pumpattavassa vedessä on mukana runsaasti hiekkaa, pumppupesä voi kulua normaalia käyttöä enemmän. Myös kaisla, ruoho tai puutikut voivat haitata pumppaamista, jos ne pääsevät pumpun sisälle. Matalapainepumppu pystyy siirtämään isoja vesimääriä, kun nostokorkeus on enintään 20-30 metriä. Painepuolen letkun voi sulkea paineisena ilman, että pumppu vioittuu. Bensiinimoottoreissa on öljyvahti, joka sammuttaa moottorin tarvittaessa.

Vesipumput korkeapaine ja lokavesipumppu.

Korkeapainepumppu tekee korkeampaa painetta pienemmällä vesimäärällä. Nostokorkeus voi olla 60-80 metriä. Soveltuu hyvin kasteluun ja pesuun. Korkeapainepumpuissa on yleensä useampi letkulähtö erikokoisille letkuille. Lokavesipumppu on tarkoitettu nimensä mukaisesti likaisen ja paksumman nesteen pumppaamiseen. Suurin raekoko on 10 mm. Lokavesipumpun pumppupesän voi avata ja puhdistaa ilman työkaluja.

Kaikissa pumpuissa pohjaventtiili on pumppupesässä. Imuletku ei kuulu vesipumppujen varustukseen. Imusihti toimitetaan pumpun mukana.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint