"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Kasvinsuojeluruiskut

Aloitimme kasvinsuojeluruiskujen maahantuonnin vuonna 2008 ja kasvinsuojeluruiskut ovat tärkeä osa Agropointin toimintaa. Alussa ruiskumerkkinä oli Italialainen MonicaMist. Pieni hinattava Puma ja isompi Stratos olivat suosittuja malleja. Seuraavaksi tuli mukaan Italialainen Unigreen. Unigreenin myydyimmät mallit olivat Campo ja sumuruisku Airdrop mansikan kasvinsuojeluun. Valmistajat MonicaMist ja Unigreen toimivat nykyisin uuden omistajan ja uuden brändin alla. Varaosia on kuitenkin edelleen saatavana.

Tässä vaiheessa mukaan astui ajettavien ruiskujen valmistaja Grim, koska kysyntä isoille itsekulkeville ruiskuille oli alkanut. Grim on ollut loistava kumppani ja valmis kuuntelemaan suomalaisen viljelijän tarpeita. Vihannes ja marjanviljelyyn hyvin sopivat ilma-avusteiset ruiskut hankimme Bargamilta. Bargam on todella iso valmistaja ja heiltä löytyy kaikki koneet kasvinsuojeluun sekä myös muuhun maatalouskäyttöön.

MonicaMistin lopettaessa toiminnan, meillä oli tarve löytää uusi valmistaja pienelle ja ketterälle Puma -ruiskulle. Sellainen löytyi Portugalista ja Rocha otti hoitaakseen Puman valmistuksen. Säiliötä hiukan suurennettiin ja muutenkin mallia päivitettiin uusien vaatimuksien mukaiseksi. Rochalta löytyi lisäksi suuri valikoima sumuruiskuja marjan- ja hedelmänviljelyyn. Sumuruiskujen kappalemyynti onkin jo suurempaa kuin tavallisten peltoruiskujen.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint