"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Painepesuri

Comet tuoteryhmät: Maatalous – siivous – teollisuus

Comet painepesuri eroaa muista painepesureiden valmistajista siten, että Comet tekee itse omien pesureiden pumput. Pumppuja valmistetaan myös monille muille painepesurien valmistajille ja eri brändeille. Kaikkiaan Comet valmistaa vuodessa 63 000 painepesurin pumppua.

Painepesuria valittaessa kannattaa muistaa, että pelkkä korkea paine ei tee puhdasta jälkeä. Tarvitaan myös paljon vettä. Halvoissa ”markettipesureissa” paine voi olla kohtuullinen, mutta erittäin pienellä vesimäärällä. Nämä sopivat lähinnä kukkien kasteluun.

Kylmävesipesurit

Kylmävesipesureita Cometilla on koti- ja ammattikäyttöön. Kotikäytössä pesukäyttökohteina voivat olla: Aidat, autot, katot, matot, pihakalusteet, pihakivetykset, rännit ja terassit. Nämä painepesurit toimivat yleensä valovirralla ja ovat helppoja siirtää. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa malleissa on enemmän tehoa ja moottori toimii yleensä voimavirralla. Painealue Cometin kylmävesipesureissa on 125 – 500 bar. Vesimäärä voi olla jopa 2500 l/h.

Kuumavesipesurit

Kuumavesipesureissa on mukana öljypoltin veden lämmittämiseen. Kuumavesi irrottaa lian tehokkaasti, tehostaa pesuaineen vaikutusta, eikä painetta tarvita niin paljon kuin kylmävesipesurissa. Pesuveden lämpötila voi olla 140 C° 350 baarin paineella.

Kylmä- ja kuumavesipesureita saa myös polttomoottorikäyttöisenä.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint