Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Grim ajettavat kasvinsuojeluruiskut

Grim ajettavat kasvinsuojeluruiskut ovat kompaktin kokoisia, helppokäyttöisiä ja ruiskun paino jakaantuu tasaisesti molemmille akseleille. 4-pyöräohjauksen ansiosta pieninkin ruiskumalli on täydellisen ammattimainen ruisku. Akseleissa on mekaaninen tai hydraulinen veto ja ilmajousitus.

Raideväli voi olla kiinteä tai hydraulisesti muutettavissa. Avara ilmastoitu ja  ROPS -hyväksytty hytti tarjoaa hyvän näkyvyyden ja hyvät työolosuhteet. Säiliön koko ruiskuissa on 2100-5000 litraa ja puomin leveys 15-32 metriä. Puomi voi olla myös ilma-avusteinen, puhalluksen kallistuksella. Laajasta lisävarustevalikoimasta voidaan valita juuri oikeat varusteet ostajan tarpeisiin.

Arag Bravo 400 GPS-ohjaus ohjaa jokaista Seletron suutinrunkoa erikseen ja vaihtaa automaattisesti suutinta nopeuden muuttuessa. Päällekkäiskäsittely jää näin lähes kokonaan pois. Ajonopeus voi vaihdella 5-25 km/h välillä ilman, että suuttimia pitää vaihtaa käsin. Muut saatavilla olevat ruiskutustietokoneet ovat Arag Delta 80 ja Trimble 750/1000. Automaattiohjaus on saatavana Trimblen opastimiin. Vastaanottimen tarkuus on parhaimmillaan 2 cm. Ruiskuissa oleva täyttöautomatiikka huolehtii säiliön täytöstä ilman valvontaa. Ajettava Grim ruisku on järkevä hankinta isolle tilalle, taikka muutaman keskikoisen tilan yhteisomistukseen.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint