"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Grim ajettavat kasvinsuojeluruiskut

Grim ajettavat kasvinsuojeluruiskut ovat kompaktin kokoisia, helppokäyttöisiä ja ruiskun paino jakaantuu tasaisesti molemmille akseleille. 4-pyöräohjauksen ansiosta pieninkin ruiskumalli on täydellisen ammattimainen ruisku. Akseleissa on mekaaninen tai hydraulinen veto ja ilmajousitus.

Raideväli voi olla kiinteä tai hydraulisesti muutettavissa. Avara ilmastoitu ja  ROPS -hyväksytty hytti tarjoaa hyvän näkyvyyden ja hyvät työolosuhteet. Säiliön koko ruiskuissa on 2100-5000 litraa ja puomin leveys 15-36 metriä. Puomi voi olla teräksinen tai alumiinistä valmistettu. Myös ilma-avusteinen, puhalluksen kallistuksella varustettu puomi on saatavana. Laajasta lisävarustevalikoimasta voidaan valita juuri oikeat varusteet ostajan tarpeisiin.

Arag Bravo 400 GPS-ohjaus ohjaa jokaista Seletron suutinrunkoa erikseen ja vaihtaa automaattisesti suutinta nopeuden muuttuessa. Päällekkäiskäsittely jää näin lähes kokonaan pois. Ajonopeus voi vaihdella 5-25 km/h välillä ilman, että suuttimia pitää vaihtaa käsin. Muut saatavilla olevat ruiskutustietokoneet ovat Arag Delta 80 ja Trimble 750/1000. Automaattiohjaus on saatavana Trimbleltä ja John Deereltä.  Vastaanottimen tarkuus on parhaimmillaan 2 cm. ISOBUS modulin avulla eri valmistajien tietokoneita ja automaattiohjauksia on mahdollista yhdistellä. Ruiskuissa oleva täyttöautomatiikka huolehtii säiliön täytöstä ilman valvontaa. Ajettava Grim ruisku on järkevä hankinta isolle tilalle, taikka muutaman keskikoisen tilan yhteisomistukseen.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint