"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Bargam-kasvinsuojeluruiskut

Bargam S.p.A. on perinteikäs Italialainen moniosaaja. Tuotanto kattaa nykyään monipuolisesti Bargam kasvinsuojeluruiskut, kesanto-, sänkimurskaimet ja paalaimet. Bargam ruiskumallistosta löytyy nostolaiteruiskut, hinattavat ruiskut, ajettavat ruiskut sekä ruiskutuskalusto golfkentälle.

Useimpia ruiskuja on saatavana myös ilma-avusteisena malleina. Ilmanpuhallus puomissa parantaa torjunta-aineen peittoa sekä pienentää käytettävää vesimäärää. Myös torjunta-aineen määrää voidaan vähentää. Tuuliverho antaa lisätunteja ruiskutukseen.

Käy tutustumassa Bargamin kotisivuihin ja ota yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoja ruiskuista tai tarjouksen jostain tietystä mallista. Kaikki Bargamin ruiskut ovat vankkarakenteisia. Puomi on kestävä ja vakaaja toimiva. Laajasta lisävarustelistasta voi valita tarpeelliset toiminnot käyttöön. Uusin satelliittitekniikka ohjaa ruiskutusta ja vaihtaa suuttimen kokoa tarvittaessa automaattisesti. Maalaava kartta opastimen näytössä ohjaa käyttäjän oikealle ajolinjalle. Tehokkaan ruiskun pesun voi tarvittaessa käynnistää hytistä käsin.

Nostolaiteruiskut

Nostolaiteruiskujen säiliöt ovat 100-1600 litraa. Puominleveydet ovat 6-30 metriä, myös ilma-avusteisena mallina.

Tutustu Bargamin nostolaiteruiskuihin

Hinattavat ruiskut

Hinattavien ruiskujen säiliöt ovat 1700-6200 litraa. Puominleveydet ovat 12-42 metriä, myös ilma-avusteisena mallina.

Tutustu Bargamin hinattaviin ruiskuihin

Golfkenttä ruiskut

Tutustu Bargamin golfkenttä ruiskuihin

Näytetään kaikki 3 tulosta

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint