"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

Rocha kasvinsuojeluruiskut

Rocha kasvinsuojeluruiskut ovat olleet tuotannossa eri muodoissa jo yli 60-vuotta. Portugalilaisen perheyrityksen tehdas sijaitsee Porton kaupungissa. Uusi, nykyaikainen tehdashalli valmistui 2017. Tuotantoon kuuluvat erilaiset lannoitteenlevittimet, sumuruiskut, nostolaite- ja hinattavat ruiskut ja ruiskujen etusäiliöt. Rocha valmistaa itse kaikki ruiskujen säiliöt omassa rotaatiovalu tehtaassaan. Muu ruiskuissa tarvittava tekniikka tulee Aragilta ja Annovi Reverberiltä.

Nostolaiteruiskujen säiliötilavuus on 100-1900 litraa. Säiliö on muodoltaan hieman litteä ja painopiste tulee mahdollisimman lähelle traktoria. Säiliön yhteydessä on kompaktisti puhdasvesi- ja huuhteluvesisäiliö ja mikseri. Mikseri on pääsäiliön sisällä ja voidaan vetää ulos käytön ajaksi. Puomien leveys nostolaiteruiskuissa on 5-18 metriä. Pienimmät ruiskut on tarkoitettu kasvihuoneisiin tai erikoisviljelyyn.

Rochan kasvinsuojeluruiskut voivat olla myös hinattavia. Hinattavissa malleissa on sama tekniikka kuin nostolaiteruiskuissa, mutta säiliö ja puominleveys ovat suurempia. Ruiskun paino jakautuu tasaisemmin kun ruiskussa on omat pyörät. Nostolaitekytkentä tekee käännökset helpoksi ja ruisku seuraa hyvin traktorin jälkeä. Säiliön koko hinattavissa on 2000-3000 litraa. Puomin leveys on 15-24 metriä. GPS-ohjaus on lisävarusteena.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint