"
Soita meille: 040 583 0401
Kasvinsuojelutekniikan ja puutarhakoneiden erikoisliike.

GRIM Serie 8 kasvinsuojeluruiskut

Ajettava kasvinsuojeluruisku

Katso videoita ruiskusta youtube kanavalla

 

Teemme tutustumismatkoja tehtaalle, ota yhteyttä jos haluat koeajaa Grim ruiskun.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kuvaus

Grim Serie 8 kasvinsuojeluruiskut on varustettu mekaanisella (M) tai hydraulisella (P) voimansiirrolla sekä 4-pyöräohjauksella. Suurin ajonopeus on 40 tai 50 km/h. Mekaanisessa voimansiirrossa on kiinteät akselit tasauspyörästöllä ja yksi hydraulinen ajomoottori. Hydraulisessa voimansiirrossa on Poclain moottorit joka pyörässä. Maavara tässä mallissa on 100 tai 120 cm ja hydraulinen raidevälinsäätö on mahdollista. Pyörien ohjauksessa on 4 ohjelmaa eri käyttötarpeisiin. Riviviljelyssä ohjaustapa on erilainen kuin tavallisessa peltoviljelyssä. Akselit ja ruiskutuspuomi ovat molemmat ilmajousitettuja. Tämä tekee ajosta pehmeää ja vähentää ruiskuun kohdistuvaa rasitusta.

Grim Serie 8 kasvinsuojeluruiskut ovat takamoottorisia. Moottori on säiliön takana ja hiljainen, ilmastoitu ohjaamo on aivan edessä. Ylipaineistettu ja aktiivihiilisuodattimilla (4 kpl) varustettu ohjaamo estää kemikaalien pääsyn sisälle ohjaamoon. Hytissä on kylmä/kuuma boxi eväiden säilytykseen. Säiliön tilavuus on 3000 tai 3500 litraa. Teräs puomin leveydet ovat 15-28 metriä. Alumiinipuomit ovat 24 ja 28 metriä.  Jatkuva nestekierto puomissa helpottaa pesua ja estää ruiskutusnesteen tiivistymistä kun ruiskutusmäärä on pieni. Säiliön täyttö tapahtuu nopeasti keskipakopumpulla ja pysähtyy automaattisesti, kun haluttu vesimäärä on säiliössä. Puomin automaattinen korkeudensäätö pitää puomin aina oikeassa korkeudessa ja asennossa. Ilma-avusteisessa puomissa on puhalluksen kallistus, joka parantaa torjunta-aineen tunkeutuvuutta ja vähentää tuulen haitallista vaikutusta. Moottorina Ivecon FPT 170 hv:n commonrail moottori AD Blue ominaisuudella (Stage IV Final).

Ruiskutusmäärää valvoo Arag 180/300/400/Delta 80 -sarjan tai Trimblen  tietokoneet. Automaattiohjauksena on Trimblen EZ-Pilot. Arag Bravo 400 yhdessä Seletron suutinrunkojen kanssa ohjaa jokaista suutinrunkoa erikseen CAN-väylän avulla. Päällekkäisruiskutus jää pois ja käyttäjä voi itse valita montako puomilohkoa ruiskussa on käytössä. Seletronissa suutinta vaihdetaan automaattisesti nopeuden muuttuessa. Yksi tai useampi suutin voi olla auki samaan aikaan.  Suutinta ei tarvitse vaihtaa käsin, kun ruiskutusnopeus on alueella 5-25 km/h.

Grim Serie 8 on tehokas kasvinsuojeluruisku isolle tilalle tai muutaman tilan yhteiskäyttöön.

Pituus 7000 mm, leveys 2500 mm, korkeus 3700 mm, akseliväli 3000 mm, paino 6800-7000 kg.

Lisätietoja valmistajan sivulla

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Agropoint